LOCATIE & TIJDEN

Het Stift 13, 

7595 LE, Weerselo

info@restaurantdestiftsschuur.nl

 

wo. tot en met zo. geopend vanaf 11.00 uur

Diner, aan tafel tot 20.00 uur

Hier vindt u de dagen met de aangepaste openingstijden.

RESERVERINGEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

U kunt reserveren via

+31 541 661 420

© 2016 Restaurant De Stiftsschuur - Creatie en realisatie, Vliegende Varkens

Momenteel hebben wij plek voor:

- gedreven en spontane medewerker in de bediening die past in ons frisse en jonge team voor een aantal vaste uren per week

- BLOG -

WIJ INSPIREREN U GRAAG OP ONZE BLOG. DAARNAAST TREFT U HIER MEER INFORMATIE OVER DE STIFTSSCHUUR.

Nieuwe heerlijke lokale producten voor komend seizoen

Sinds kort hebben wij nog meer producten uit ons twentse land aan ons assortiment weten toe te voegen. 

In Ootmarsum zijn twee jonge brouwers al enige jaren zeer succesvol en met heel veel passie het Othmar bier aan het brouwen, hun aanstekelijke enthousiasme wist ons te overtuigen eens de proef op de som te nemen.

Wij waren bijzonder verrast over de pure en eerlijke smaak, gebrouwen volgens het Duitse reinheitsgebot brouwen deze heren een aantal geweldig smakelijke biertjes waarvan wij het rauchbier, de weizen, de tripel en een heerlijk fris stout biertje in ons assortiment hebben opgenomen.

Deze zijn absoluut het proberen waard, liefde en passie in een glas!

 

Ook hebben wij naar onze mening verreweg de smakelijkste wijn van Nederlandse bodem weten te betrekken, nota bene van de Vriezenveense veengrond komen de Puur Natuur Wijnen van Vie Vin Vjenne, deze gaan nog een stapje verder dan de biologische varianten en hier wordt zoveel liefde en aandacht aan geschonken dat je dit in ieder glas terug kunt proeven. 

Op www.puurnatuurwijn.nl kunt u veel interessante details en weetjes lezen over dit bijzondere product. Momenteel bieden wij een rode, twee droge witte en een rosé aan van deze wijngaard, prachtige wijnen die mooi aansluiten bij onze pure smaken.

 

Van onze poelier hebben we weer Twentse reebok die mooi combineert met de smaak van de vlierbloesem die overal in de houtwallen momenteel weer in bloei staat. 

Het prachtige lamsvlees van Bauke Bossink met de heerlijke verse asperges horen natuurlijk ook helemaal bij het voorjaar en komen altijd vers uit onze ambachtelijke keuken.

 

Verder hebben we momenteel wekelijks jonge bruidsparen die hier in deze romantische omgeving elkaar het ja-woord geven, en de liefde vieren in onze heerlijke tuin, reserveren is daarom aan te raden als u naar het Stift wilt komen.

Bij onze agenda ziet u welke data reeds volgeboekt zijn.

 

 

Please reload