LOCATIE & TIJDEN

Het Stift 13, 

7595 LE, Weerselo

info@restaurantdestiftsschuur.nl

 

wo. tot en met zo. geopend vanaf 11.00 uur

Diner, aan tafel tot 20.00 uur

Hier vindt u de dagen met de aangepaste openingstijden.

RESERVERINGEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

U kunt reserveren via

+31 541 661 420

© 2016 Restaurant De Stiftsschuur - Creatie en realisatie, Vliegende Varkens

Momenteel hebben wij plek voor:

- gedreven en spontane medewerker in de bediening die past in ons frisse en jonge team voor een aantal vaste uren per week

- BLOG -

WIJ INSPIREREN U GRAAG OP ONZE BLOG. DAARNAAST TREFT U HIER MEER INFORMATIE OVER DE STIFTSSCHUUR.

Inspirerende en gezellige avond met de Twentse-aak op het Stift!

 

 

Op maandag 6 juni verzamelden zich in de tuin van Restaurant De Stiftsschuur een groep Twentse koks die het ambachtelijk koken een warm hart toedragen en zich verenigen in de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks, kortweg TAAK.

 

Om te praten over ons vak, leerlingen en opleiding, nieuwe producten en innovaties, elkaar te inspireren en met collega's een gezellige avond te hebben. 

 

Na een korte maar krachtige vergaderronde konden we ons laten inspireren tijdens een workshop van Leonard Elenbaas, chef-eigenaar van Restaurant Pure Passie te 's Gravenzande en ambassadeur van de Big green egg.

 

Een geweldig gedreven en enthousiaste collega waar iedereen energie van kreeg, net even producten en bereidingen op een andere manier benaderend en een ontzettende inspirator die speciaal voor ons drie uur in de auto naar Twente was gekomen(en dus in de kleine uurtjes dat hele eind nog weer terug moest)

 

Na de workshop hebben we ons tegoed gedaan aan een prachtig lam uit de kudde van Bauke Bossink en lamsworstjes, alles live schoongemaakt en bereid op de barbecue. Enkele frisse salades uit onze keuken en de mooie wijnen van het Twents wijnhuis maakten de avond compleet. Heerlijk om zo in een gemoedelijke sfeer met collega's van gedachten te wisselen, allemaal hopelijk tot snel weerziens!

 

Please reload