LOCATIE & TIJDEN

Het Stift 13, 

7595 LE, Weerselo

info@restaurantdestiftsschuur.nl

 

wo. tot en met zo. geopend vanaf 11.00 uur

Diner, aan tafel tot 20.00 uur

Hier vindt u de dagen met de aangepaste openingstijden.

RESERVERINGEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

U kunt reserveren via

+31 541 661 420

© 2016 Restaurant De Stiftsschuur - Creatie en realisatie, Vliegende Varkens

Momenteel hebben wij plek voor:

- gedreven en spontane medewerker in de bediening die past in ons frisse en jonge team voor een aantal vaste uren per week

- BLOG -

WIJ INSPIREREN U GRAAG OP ONZE BLOG. DAARNAAST TREFT U HIER MEER INFORMATIE OVER DE STIFTSSCHUUR.

Zwijmelen over de zomer

De zomer is voorbij..

 

Als ik terug denk aan de zomer van 2017 denk ik terug aan die dagen dat je 's morgens vroeg aan komt op het Stift en de vogels al fluiten, het zonnetje al schijnt en je weet; het gaat een prachtige dag worden! De zomer brengt veel vrolijke gasten met zich mee, fietsers, wandelaars, vakantiegangers.

 

Maar de zomer begint voor ons al met de eerste bruiloften van het jaar. Wat hebben we weer veel mooie, ontroerende dagen meegemaakt. Elke bruiloft is voor ons weer speciaal. De tijd die je ervoor bezig bent, vaak een jaar of meer van te voren ontmoet je elkaar al en hebt veel contact. Samen werk je naar hun bijzondere dag toe, voor iedereen ziet die er weer anders uit en dat maakt het nou juist zo leuk! Elke keer als ik zo'n verliefd stel naar elkaar zie kijken moet ik even slikken, dat ze de liefde bij ons willen vieren doet me heel veel.

 

De zomer is voorbij maar ik kijk al weer uit naar de volgende zomer, met alle leuke feesten en bruiloften in het verschiet!

 

 

 

Please reload