LOCATIE & TIJDEN

Het Stift 13, 

7595 LE, Weerselo

info@restaurantdestiftsschuur.nl

 

geopend op reservering via bovenstaand mailadres

Hier vindt u de dagen met de aangepaste openingstijden.

RESERVERINGEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

U kunt reserveren via

+31 541 661 420

© 2016 Restaurant De Stiftsschuur - Creatie en realisatie, Vliegende Varkens

- BLOG -

WIJ INSPIREREN U GRAAG OP ONZE BLOG. DAARNAAST TREFT U HIER MEER INFORMATIE OVER DE STIFTSSCHUUR.

Passie!

Nu het weer even rustig is op het Stift en we de feestdagen weer achter ons hebben neem ik de tijd om eens rustig aan de slag te gaan met het in verschillende jachtvelden door mezelf en vrienden bij elkaar geschoten wild.

 

Ik ben bezig oude en nieuwe marineer-, pekel- en rooktechnieken op verschillende technische delen los te laten. Zo ontdek je toch mooi hannesend en haast spelenderwijs leuke nieuwe dingen.

 

Zo heb ik de klassieke Twentse techniek voor het maken van nagelhout met een eigen twist toegepast op het spierstuk van een ree, het resultaat is verrassend!

Mooie zachte spare ribs van wild zwijn zijn nu ook na een aantal keer dat ik er niet tevreden over was geheel naar mijn wens. 
Erg leuk is ook de rollade van zwijn en ree nek, lekker ingesmeerd met grove mosterd en nog net aan rosé in het midden waar het ree zit.

 

Na alle drukte is het geweldig om zo een beetje te testen en aan te klooien, helemaal omdat voor mij natuurlijk achter elk stuk wild een verhaal schuil gaat en je deze beleving in de smaak en bereiding probeert mee te nemen!

 

 

Please reload