LOCATIE & TIJDEN

Het Stift 13, 

7595 LE, Weerselo

info@restaurantdestiftsschuur.nl

 

wo. tot en met zo. geopend vanaf 11.00 uur

Diner, aan tafel tot 20.00 uur

Hier vindt u de dagen met de aangepaste openingstijden.

RESERVERINGEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

U kunt reserveren via

+31 541 661 420

© 2016 Restaurant De Stiftsschuur - Creatie en realisatie, Vliegende Varkens

Momenteel hebben wij plek voor:

- gedreven en spontane medewerker in de bediening die past in ons frisse en jonge team voor een aantal vaste uren per week

- BLOG -

WIJ INSPIREREN U GRAAG OP ONZE BLOG. DAARNAAST TREFT U HIER MEER INFORMATIE OVER DE STIFTSSCHUUR.

Vlier

 

Zomaar een avond in februari, koud, donker. We zitten binnen, warm te genieten van het optreden van Daniël Lohues.

Hij vertelt over reizen, van alles bekijken en terugkomen in Drenthe. Waar ben je thuis? Hij vraagt zich af of hij een echte Drentenaar is. Dan loopt hij de tuin in en ruikt aan de vlierstruik en weet dat hij thuis is.

 

We gebruiken in ons restaurant veel vlier; vlierbloesem en vlierbessen, in sauzen en drankjes. Altijd doet het ons denken aan onze thuisbasis. Toen we 4 jaar geleden begonnen op het Stift was de vlier het eerste wat we in de tuin zetten. De geur, de smaak, de vele mogelijkheden om de bloesem en bes toe te passen. We houden van onze vlier!

 

Jaloers kijken we soms om ons heen; er zijn zoveel mooie plekken om een restaurant te runnen; in een bruisende stad, aan een mooi strand, op een eiland. Maar dan denken we aan het gezellige Weerselo, waar ons ons kent, je op klompen door de supermarkt loopt en je elkaar groet met “moin”.

 

Waarom toch altijd die vlier is soms de vraag? Vlier is voor ons Twente! Om met Daniël te spreken; ik goa nooit meer vot!

 

 

Please reload