LOCATIE & TIJDEN

Het Stift 13, 

7595 LE, Weerselo

info@restaurantdestiftsschuur.nl

 

wo. tot en met zo. geopend vanaf 11.00 uur

Diner, aan tafel tot 20.00 uur

Hier vindt u de dagen met de aangepaste openingstijden.

RESERVERINGEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

U kunt reserveren via

+31 541 661 420

© 2016 Restaurant De Stiftsschuur - Creatie en realisatie, Vliegende Varkens

Momenteel hebben wij plek voor:

- gedreven en spontane medewerker in de bediening die past in ons frisse en jonge team voor een aantal vaste uren per week

- BLOG -

WIJ INSPIREREN U GRAAG OP ONZE BLOG. DAARNAAST TREFT U HIER MEER INFORMATIE OVER DE STIFTSSCHUUR.

Wild op de kaart

Een tijd geleden benaderde Ellen Mookhoek ons met de vraag of wij voor het blad "de Jager" een recept met ree kunnen bedenken en of ze langs mochten komen voor een gesprekje. 

Natuurlijk vinden wij dat hartstikke leuk! Ideeën voor een recept was niet moeilijk; ree is Robbin's favoriete wildsoort dus inspiratie genoeg. 

 

Ellen kwam langs met fotograaf Anoeska van Slegtenhorst. Een gezellige middag volgde, met geklets over jagen, wild, eten en drinken.  

 

In april kwam het blad uit met "ons" stukje erin. Wat een prachtig stuk is het geworden van 5 pagina's! 2 recepten van Amsterdamse nierbroodjes en naegelholt van ree, mooie foto's en een leuk achtergrond verhaal. 

 

Het is Ellen ontzettend goed gelukt om onze visie op papier te krijgen; door dicht bij onzelf te blijven hebben we ons restaurant als wildrestaurant in de kijker hebben gezet! 

Na het artikel zien we dagelijks nieuwe gasten die zijn gekomen door het lezen van de Jager, mensen die het waarderen wat we doen, genieten van wild en eerlijk eten en houden van bourgondisch leven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload